Kajak kanu klub Zagreb

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Kajak kanu klub Zagreb

Raspisi za kajakaški vikend na rijeci Kupi u 2013. godini

Poštovani prijatelji sporta,

u ime Organizacijskog odbora, čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na kajakaški vikend na rijeci Kupi.

U privitku šaljemo raspise za natjecanja i slobodno nam se javite ako imate bilo kakvih pitanja!

Za sve sudionike koji prelaze državnu granicu, potrebno je:

  • na ovjerenoj potvrdi kluba popis svih čamaca i opreme
  • potpisanu izjavu i suglasnost roditelja za maloljetne sportaše

Srdačan pozdrav!

S poštovanjem,

Tomislav Crnković

 

Raspis za I. izbornu utrku za juniore u slalomu, 2013

Raspis za I. izbornu utrku za juniore u klasičnom spustu, 2013

Raspis za Pokal Petra Klepca / 3. Memorijal Dražena Veselka, 2013

 

Raspisi za Otvorena Prvenstva Grada Zagreba u spustu i slalomu na divljim vodama za 2013. godinu

ic-exclamation48Četvrtak, 14.03.2013.

Poštovani prijatelji sporta i rekreacije,

na današnjem sastanku Organizacijskog odbora Prvenstva Grada Zagreba u spustu i slalomu, odlučeno je da se natjecanja otkazuju radi sigurnosnih razloga uzrokovanim višim vodostajem rijeke Save.

O novom terminu natjecanja naknadno ćemo Vas obavijestiti!

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju i srdačno Vas pozdravljamo!
 
S poštovanjem,
Tajnik KSZ
Tomislav Crnković

 

 

Poštovani prijatelji sporta, rekreacije i rijeke Save,

čast mi je i zadovoljstvo u ime Organizacijskog odbora pozvati Vas na otvaranje kajakaške sezone.
U dane 16. i 17.03.2013. godine održat će se Otvorena Prvenstva Grada Zagreba u spustu i slalomu na divljim vodama prema priloženim raspisima u privitku.
 
Veselimo se susretu i za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju na kontakte u raspisima (Dubravko Lilek-slalom; Tomislav Crnković-spust) i srdačno Vas pozdravljamo!


S poštovanjem,
 
Tomislav Crnković

 

Raspisi:

Raspis za Otvoreno Prvenstvo Grada Zagreba u spustu, 2013.

Raspis za Otvoreno Prvenstvo Grada Zagreba u slalomu, 2013.

 

16. Memorijal "Tibor Šaramo" / 41. Tradicionalni Novogodišnje-Štefanjski spust 2011.

disc-spustKao i svake godine, tako i ove, kajakaši i kanuistu okupili su se na Štefanje na Savi kako bi po zadnji puta u ovoj godini odmjerili svoje snage na tradicionalnom Štefanjskom spustu, tj. Memorijalu Tibora Šaramoa. Ove godine nastupilo je oko 80-tak natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Grupni start natjecanja je bio iznad Podsusedskog mosta, i nažalost, uranio je nekih 10-tak minuta na spontanu inicijativu većine natjecatelja (kao i svake godine), pa tako neke TV postaje nisu stigle snimiti uzbudljiv start ovog tradicionalnog divljevodaškog natjecanja.

Nakon 40-tak minuta od starta prvi natjecatelji počeli su pristizati u cilj ispod Savskog mosta gdje su ih čekali brojni gledatelji.

Više...
 

7. Varaždinski kajak - kanu maraton, 2011.

[2011-09-cida-kula-varazdin-maraton-2]Prošlu nedjelju, 11.09., održan je 7. Varaždinski kajak kanu maraton u organizaciji Kajak kanu kluba Varteks i Hrvatskog kajakaškog saveza.

Maraton se vozio po rijeci Dravi od mjesta Svibovec do kolnog mosta koda Varaždina. Nastupilo je nešto više od 40 posada iz Hrvatske, u različitim kategorijama: juniori, seniori, veterani i turisti.

Na maratonu su naš klub predstavljale klupske legende, Branko Milinković - Čida i Zvonko Drakšić - Kula, koji su se natjecali u disciplini C2-Turisti i osvojili 2. mjesto u disciplini koja je uz disciplinu K1-Kadeti, bila najbrojnija. U njihovoj disciplini, bolja od njih bila je samo posada Nenad Hrženjak - Aleksandar Dostal iz KK Končar.

U ostalim disciplinam nabrojat ćemo samo pobjednike:

K1-Kadeti: Damian Kukec (KKK Varteks)
C1-Kadeti: Marin Zonjić (KK Končar)

Više...
 

Otvoreno Prvenstvo Grada Zagreba u spustu - Proljetni spust 2012

Poštovani prijatelji sporta, rekreacije i rijeke Save,

Niže možete naći rezultate Prvenstva Grada Zagreba u spustu, koje se održalo u subotu dana 17. ožujka 2012. godine. Hvala svima na sudjelovanju i koristim priliku da Vas u ime organizacijskog odbora srdačno pozdravim i zaželim puno uspjeha u natjecateljskoj, olimpijskoj 2012. godini!

S poštovanjem,

Tomislav Crnković

 

Rezultati Otvorenog Prvenstva Grada Zagreba u spustu - Proljetni spust 2012

 

44. Međunarodni kajakaški maraton Samoborski otok - Zagreb, 2011.

Pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba i u organizaciji Hrvatskog kajakaškog saveza, Kajakaškog saveza Zagreba i Kanu kluba Končar kao tehničkog organizatora, održan je 44. Međunarodni kajakaški maraton Samoborski otok - Zagreb.

Na natjecanju je nastupilo 126 učesnica i učesnika iz osam klubova iz Slovenije i Hrvatske. Nešto slabiji ovogodišnji odaziv uzrokovan je preklapanjem natjecanja u Ljubljani i Skoplju.

Natjecanje je prošlo u najboljem redu, odličnoj organizaciji i istinskom sportskom okruženju na rijeci Savi i ŠRC Jarunu. Koristim priliku da se zahvalimo Hrvatskom veslačkom savezu i Veslačkom savezu Grada Zagreba na odličnoj koordinaciji s obzirom da se u isto vrijeme na ŠRC jarunu održavalo Prvenstvo Republike Hrvatske u veslanju. Također, veliko hvala Hrvatskom Crvenom križu i spasiocima ŠRC Jarun na odlično obavljenom poslu bez intervencija.

Nazočne je prije svečane dodjele nagrada i priznanja pozdravio predsjednik Hrvatskog kajakaškog saveza gospodin Petar Lovrić.

Hvala svima koji su sudjelovali uz želje da se još bolje pripreme za Maraton 2012.
 
Pozdrav,
Tomislav!

 

Rezultati 44. Međunarodnog kajakaškog maratona Samoborski otok - Zagreb, 2011.

 

Svjetsko prvenstvo u spustu na divljim vodama - sprint, Augsburg 2011

-2010-igor-gojic-wch-ww-sortNa Eiskanalu, umjetnoj stazi za slalom na divljim vodama, održano je svjetsko prvenstvo u spustu na divljim vodama u disciplini sprint. To je prvi put da je se svjetsko prvenstvo u sprintu ne održava zajedno sa klasičnim spustom. Inače, Eiskanal je izgrađen za olimpijski divljevodaški slalom za olimpijske igre davne 1972. godine u Minhenu.

Nakon što su naši dečki sa europskog prvenstvu u Kraljevu održanog prošlog mjeseca donijeli 6 medalja (klasični spust i sprint), naša očekivanja su bila velika.

Natjecanja su počela u subotu sa kanuistima gdje smo očekivali barem jednu medalju u pojedinačnoj konkurenciji. Svi naši kanuisti ušli su finale. No u finalu je pobijedio Guillaume Alzungre (FRA), ispred Noremna Webera (GER) i Yanna Claudepierrea (FRA). Igor Gojić je završio na "samo" 4. mjestu. Brončana medalja mu je promakla za 9 stotinki. Emil Milihram je osvojio 6. mjesto dok je Tomislav Lepan bio odmah iza njega na 7. mjestu.

U kategoriji K1 žene pobijedila je Laetitia Parage (FRA), druga je bila Sixtine Malaterre (FRA) a treća Sabine Fuesser (GER).

U nedjelju su na red došle kategorije K1 muški, C2 muški i C1 žene. U kategoriji K1 muški imali smo samo jednog predstavnika, Mateja Herkova koji nije ušao u finale i završio je na 34. mjestu. U toj disciplini pobijedio je slovenac Nejc Žnidarčič (SLO) ispred Kamila Mruzeka (CZE) i Remi Petea (FRA).

Više...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL