Kajak kanu klub „Zagreb“ u 2023. godini ostvario je suradnju sa Ministarstvom turizma i sporta, odnosno ušao u Program razvoja sporta od interesa za jedinicu lokalne odnosno područne (regionalne) samouprave koji se sufinanciraju putem županijskih sportskih zajednica.

Program „Divljom vodom do uspjeha“ sufinanciran sredstvima “Ministarstva turizma i sporta, namijenjen je svim djevojčicama i dječacima u dobi od sedam do šesnaest godina koji se žele okušati u onome što mi najviše volimo-veslanje na divljim rijekama .

Treninzi se svakodnevno, u dva termina, odvijaju u kajakaškom domu na Savi, a do sredine ožujka i na Zimskom plivalištu Mladost gdje svi novi zainteresirani članovi mogu isprobati kajak/kanu, a djeca- članovi škole kajaka usavršit tehniku eskimotaže kako bi nesmetano mogli sudjelovati na tuzemnim i inozemnim natjecanjima.

Za potrebe odvijanja programa brinu se trener mag. cin. Filip Bolčević i stručni specijalist trenerske struke Stjepan Perestegi (trener reprezentacije kajak slalom), a na treninzima se nerijetko pojavi i naš aktualni olimpijac Matija Marinić koji rado sa mladim generacijama podijeli iskustvo i doživljaje iz svoje karijere.

Svi zainteresirani za probne treninge slobodni su javiti se na mail skola-kajaka@kkkzagreb hr i/ili na broj telefona 098 970 14 83 te najaviti svoj (besplatan) dolazak, a naša ekipa dati će sve od sebe da i vi baš kao i mi, zavolite jedan od najljepših sportova -veslanje kajakom ili kanuom na divljim vodama.

Vidimo se na Savi!

KKK Zagreb letak A6

KKK Zagreb letak A62